203 inputs? - Pirate4x4.Com : 4x4 and Off-Road Forum
 
Pirate4x4.Com : 4x4 and Off-Road Forum  

Go Back   Pirate4x4.Com : 4x4 and Off-Road Forum > Brand Specific Tech > Chevy
Notices

Reply
 
Share Thread Tools Display Modes
Old 03-05-2007, 03:18 PM   #1 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Jan 2002
Member # 9655
Location: north shore
Posts: 88
203 inputs?

i need a 32 spline input for a 203

any sources for one?
__________________
i didnt break it, i was just testing its durability
gumbom is offline   Reply With Quote
Old 03-05-2007, 03:24 PM   #2 (permalink)
Rock God
 
Join Date: Feb 2000
Member # 278
Location: Hanging in hangtown
Posts: 2,457
Transmission shop... also known as the TH400 version of the NP203.
Lil'John is online now   Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -7. The time now is 04:07 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 ©2011, Crawlability, Inc.