Missing - Pirate4x4.Com : 4x4 and Off-Road Forum
 
Pirate4x4.Com : 4x4 and Off-Road Forum  

Go Back   Pirate4x4.Com : 4x4 and Off-Road Forum > Brand Specific Tech > Jeep - Hardcore Tech
Notices

Reply
 
Share Thread Tools Display Modes
Old 12-17-2006, 07:16 AM   #1 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Nov 2004
Member # 37794
Posts: 3
Missing

Completed Project #1 about two months ago.. it ran fine for first 400 miles but now cylinders one, two and three are missing. Donor was a 93' Cherokee. CPS is an after market (Novak) mounted to bell housing - not loose when checked. Novak machined bell housing for me. New O2 sensor installed at time of swap. Checked with computer but NO error codes registered. Checked both harness and individual injectors and all seem to be working properly. Any suggestions?
mguill is offline   Reply With Quote
Old 12-17-2006, 08:19 PM   #2 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Apr 2001
Member # 4321
Location: Double Shoals, NC
Posts: 1,660
Send a message via ICQ to DEnd Send a message via AIM to DEnd Send a message via MSN to DEnd Send a message via Yahoo to DEnd
Check your spark plug wires and routing, Distributor, timing etc... I'd bet its an ignition problem.
__________________
Lame Sig Line
DEnd is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -7. The time now is 09:59 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 ©2011, Crawlability, Inc.