tach - Pirate4x4.Com : 4x4 and Off-Road Forum
 
Pirate4x4.Com : 4x4 and Off-Road Forum  

Go Back   Pirate4x4.Com : 4x4 and Off-Road Forum > Brand Specific Tech > Jeep - Hardcore Tech
Notices

Reply
 
Share Thread Tools Display Modes
Old 04-23-2008, 03:59 PM   #1 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Feb 2004
Member # 27189
Location: Chicago
Posts: 18
tach

Is a tach a tach? Can I run my ford wire to my old jeep gauge or do I need a new one of those too?

thanks guys
__________________
94 YJ, 351w, 4.88's, lockers
redwrangleryj is offline   Reply With Quote
Old 04-23-2008, 04:06 PM   #2 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Oct 2006
Member # 81607
Location: Galt Ca,
Posts: 287
Send a message via ICQ to jeepin jay
UH OH.... go get your suit on hurry

Last edited by jeepin jay; 04-23-2008 at 04:06 PM.
jeepin jay is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old 04-23-2008, 04:30 PM   #3 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Feb 2004
Member # 27189
Location: Chicago
Posts: 18
alright i just wired it and it worked fine, but as far you go jay.........i hope you shit in your sleep tonight, gg
__________________
94 YJ, 351w, 4.88's, lockers
redwrangleryj is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -7. The time now is 11:07 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 ©2011, Crawlability, Inc.