finding rubber mounts... - Pirate4x4.Com : 4x4 and Off-Road Forum
 
Pirate4x4.Com : 4x4 and Off-Road Forum  

Go Back   Pirate4x4.Com : 4x4 and Off-Road Forum > Brand Specific Tech > Jeep - Non Hardcore
Notices

Reply
 
Share Thread Tools Display Modes
Old 02-14-2007, 07:44 PM   #1 (permalink)
Registered User
 
93jeepyj's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Member # 65366
Location: Minnesota
Posts: 97
finding rubber mounts...

Im having to make my own transmission mount for my 302 ax-15/np231 conversion and was just wondering...

Just where the heck to i find rubber donut mounts...i've checked the local place and even used my engine mount as an example and they were no help at all... and my local off-road shop wants my arm for a pair and they are overkill for my rig for the time being...

so i just wanted to see where all you guys find your stuff... (besides the junkyard...)

Heres a pic for fun..
Name:  new_100_0552.jpg
Views: 145
Size:  101.2 KB
93jeepyj is offline   Reply With Quote
Old 02-14-2007, 08:11 PM   #2 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Nov 2003
Member # 24640
Location: Madison, MS
Posts: 1,160
I was gonna use some like that for my drivetrain mounts...the only source I found for them was Advance Adaptors
__________________
Co-Driver 4447 Camco Rock Racing

Thanks to our partners: Bulldog Winch, Jackson Powertrain, Winchline.com, BFG, Raceline wheels
jmhinescj is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old 02-14-2007, 08:28 PM   #3 (permalink)
Registered User
 
93jeepyj's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Member # 65366
Location: Minnesota
Posts: 97
yeah.. i went thru them with my engine mounts, tranny adapter, and headers...

i paid for chrome and got unplated... ordered a bolt in mount and got the weld in mounts... and they once again are a bit spendy, and i dont want to bye their transmission mount... i just want the rubber mounts by themselves but they wont do that for me even after i dropped damn near 1400$ there... a$$holes.
93jeepyj is offline   Reply With Quote
Old 02-14-2007, 08:44 PM   #4 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Dec 2006
Member # 84269
Location: Land of the Great Canuk
Posts: 122
so you want the same mount for your transmission as your engine mounts? you cant modify the original trans/tcase mount on the skid plate to work? or what exactly is your plan?
heeps4ever is offline   Reply With Quote
Old 02-15-2007, 06:18 AM   #5 (permalink)
Registered User
 
93jeepyj's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Member # 65366
Location: Minnesota
Posts: 97
i did customize my original mount and its making it difficult to line everything up...

bad pic but heres one that i have on my comp at the moment... i will get a better one today.
Name:  modified tranny mount.jpg
Views: 126
Size:  54.2 KB
93jeepyj is offline   Reply With Quote
Old 02-15-2007, 06:56 AM   #6 (permalink)
Registered User
 
CJ4U2NV's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Member # 32034
Location: Free Clinic
Posts: 362
have you tried someone like prothane?
CJ4U2NV is offline   Reply With Quote
Old 02-15-2007, 08:51 AM   #7 (permalink)
Registered User
 
93jeepyj's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Member # 65366
Location: Minnesota
Posts: 97
no i hadnt thought of them... but i gave them a call and they didnt seem to have what i need... they have it in a kit but i obviously dont need to buy the whole kit...

Last edited by 93jeepyj; 02-15-2007 at 08:51 AM.
93jeepyj is offline   Reply With Quote
Old 02-15-2007, 11:25 AM   #8 (permalink)
Registered User
 
CJ4U2NV's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Member # 32034
Location: Free Clinic
Posts: 362
what about 4wd hardware. i'm grasping but trying to help...
CJ4U2NV is offline   Reply With Quote
Old 02-15-2007, 01:28 PM   #9 (permalink)
Registered User
 
Hackfabricaton's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Member # 70509
Location: Canton, Michigan
Posts: 1,206
Would the torque arm bushings fit your need? You can get them in rubber or poly.
__________________
"In the end...It's all Hack."
Hackfabricaton is offline   Reply With Quote
Old 02-15-2007, 09:15 PM   #10 (permalink)
Registered User
 
93jeepyj's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Member # 65366
Location: Minnesota
Posts: 97
i found mounts at a local store that i had never heard of and i made my mount today and guess what... everything lined up so now im ready to weld the mounts in.. but i ran out of gas so i have to exchange my tank first.
93jeepyj is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -7. The time now is 03:01 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 ©2011, Crawlability, Inc.