4.0 missing on cylinder #6 - Pirate4x4.Com : 4x4 and Off-Road Forum
 
Pirate4x4.Com : 4x4 and Off-Road Forum  

Go Back   Pirate4x4.Com : 4x4 and Off-Road Forum > Brand Specific Tech > Jeep - Non Hardcore
Notices

Reply
 
Share Thread Tools Display Modes
Old 08-06-2009, 10:48 AM   #1 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Oct 2004
Member # 37430
Location: Jackson and Starkville, MS
Posts: 288
4.0 missing on cylinder #6

Cylinder 6 won't fire, we replaced the cap,rotor,plugs and wires thinking that would fix it but it didn't. The cylinder has compression. My guess is fuel injector, anyone else have a guess? Rig is in the shop getting some of the rollcage reworked but i need to figure out where to dive in to fix this motor when i get it back friday.
__________________
TJ on rockwells and 44's
MudTJ is offline   Reply With Quote
Old 08-06-2009, 12:25 PM   #2 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Aug 2006
Member # 78377
Posts: 710
its either gonna be the injector or the distributor. ive seen both cause your problem. use a tester to see if the distributor is firing at that cylinder. i suppose the old "ground the plug wire to sumthin" will work but i prefer a light. if thats fine then its your injector
jeeplt1 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -7. The time now is 07:01 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 ©2011, Crawlability, Inc.