Wont idle under load? - Pirate4x4.Com : 4x4 and Off-Road Forum
 
Pirate4x4.Com : 4x4 and Off-Road Forum  

Go Back   Pirate4x4.Com : 4x4 and Off-Road Forum > General Tech > Newbie General 4x4 Discussion
Notices

Reply
 
Share Thread Tools Display Modes
Old 04-13-2012, 09:01 PM   #1 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Dec 2005
Member # 63299
Location: Silsbee, TX
Posts: 1,003
Wont idle under load?

i have a 4.3l vortec engine that i just switched over to propane and having some problems getting it to idle. Finally got the engine to idle around 1200-1500 rpm's but when i shift out of park or neutral and put a load on the engine the rpm's drop down to 500 rpm's and the engine dies. I have turned the idle up to about 2000 rpm's and still have the same problem under load, but it doesnt die on me. any thoughts?
__________________
74 FJ40- 1 Tons, Red Labels
Spacecwboy is offline   Reply With Quote
Old 04-15-2012, 12:09 PM   #2 (permalink)
It Is What It Is
 
Join Date: May 2011
Member # 191580
Location: SE, TX
Posts: 216
Sounds like your starving for fuel.
__________________
72 Blazer Buggy, Stroker, Propane, Turbo 350, ORD Tripled, 60/14
4.56 Detroits F/R, 42" Ss
TxFullSize is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -7. The time now is 02:39 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 ©2011, Crawlability, Inc.