06 rhino - Pirate4x4.Com : 4x4 and Off-Road Forum
 
Pirate4x4.Com : 4x4 and Off-Road Forum  

Go Back   Pirate4x4.Com : 4x4 and Off-Road Forum > General Tech > Side by Sides
Notices

Reply
 
Share Thread Tools Display Modes
Old 08-22-2007, 05:14 PM   #1 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Feb 2000
Member # 15
Location: placerville ca
Posts: 391
Send a message via ICQ to crzr
06 rhino

I got a 06 rhino and the temp light is very intermintent?

goes away when you accelerate or descent in speed

sometimes it comes on during start up

Also has an aftermarket fuel guage that works untill you hit the gas or rev it up then it goes to Full tank

I hate wiring any comments would be great.

Scott
__________________
Dam i miss my fj40
crzr is offline   Reply With Quote
Old 08-24-2007, 07:19 PM   #2 (permalink)
Wheeler
 
OG48's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Member # 49453
Location: Foothills
Posts: 129
One thing you need to do is check your oil level. I know in our race car the old motor was using oil and at start up it did not produce enough oil pressure and the light would come on when the oil level was low.
OG48 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -7. The time now is 02:27 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 ©2011, Crawlability, Inc.