Powermax 45 issue - Pirate4x4.Com : 4x4 and Off-Road Forum
 
Pirate4x4.Com : 4x4 and Off-Road Forum  

Go Back   Pirate4x4.Com : 4x4 and Off-Road Forum > Vendor Forums > Torchmate CNC Forum
Notices

Reply
 
Share Thread Tools Display Modes
Old 03-30-2012, 07:22 AM   #1 (permalink)
Wheeler
 
cccbroncos's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Member # 61598
Location: Long Island, NY
Posts: 366
Powermax 45 issue

Last night after getting my platemarker working and running a test, the program stalled so the torch was firing in the same spot for a few seconds and stopped. When I went to continue the machine moved but the torch didn't fire!

only the power light was on, no air pressure lights, no fault lights. I turned everything off waited a few moment and back on and still only the power (A/C) light was on.

I am hoping that it will magically fix itself by the time I get home. But in case there is something I can do or if anyone else has had a similar issue please let me know. I'll also try the tech support when I get home.
__________________
cccbroncos is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 03-31-2012, 11:06 AM   #2 (permalink)
Wheeler
 
cccbroncos's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Member # 61598
Location: Long Island, NY
Posts: 366
I thought a got this fixed...the original problem being a breaker when takeing aout one 115 leg of my 230v feed.

Same shit happened again with the platemarker program where the torch got stuck firing so I shut everything down and now I have an alternating blinking fault light and temp light.

this really blows!
__________________
cccbroncos is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 03-31-2012, 12:10 PM   #3 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Mar 2011
Member # 184847
Posts: 1,177
check the manual, on the new powermax series i think they have OBD, and the light codes might be in there or a quick google search.
North Shore Fab is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Reply





Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Pirate4x4.Com : 4x4 and Off-Road Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

** A VERIFICATION EMAIL IS SENT TO THIS ADDRESS TO COMPLETE REGISTRATION!! **

Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -7. The time now is 03:44 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 ©2011, Crawlability, Inc.