2003 Tahoe Trailer Lights Not Working - Pirate4x4.Com : 4x4 and Off-Road Forum
 
Pirate4x4.Com : 4x4 and Off-Road Forum  

Go Back   Pirate4x4.Com : 4x4 and Off-Road Forum > General Tech > Tow Rigs and Trailers
Notices

Reply
 
Share Thread Tools Display Modes
Old 06-23-2006, 10:28 PM   #1 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Dec 2005
Member # 62837
Location: Peoria Illinois
Posts: 632
2003 Tahoe Trailer Lights Not Working

I have been towing my samurai around with a 2003 Tahoe, and i noticed that my right turn signal no longer works.
The tahoe has the big connector with two prongs in the center, and prongs all the way around it in a 1.5 inch diameter circle. I tested the right signal/brake with a probe, and it doesnt work.

I was going to mess around with the wiring harness underneath, but it looks like it is going to be a pain. Would anyone happen to know what color wire the Right signal/brake is?

Thanks!

By the way, i also noticed this same problem with a friend on an 05 cummins dodge. Is this a common occurence for the right prong to fail?
__________________
95 tracker, 31's, rear locker & sas waiting on me
Sold-88 Samurai, 104WB, Locked Yotas, 6.5's, 36's
dabomb5756 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 06-23-2006, 10:47 PM   #2 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Jun 2001
Member # 5021
Location: Lincoln, CA
Posts: 4,779
Do the lights work on the Tahoe but not the trailer?

GM put in a seperate fuse block for the trailer stuff. Same thing happened on my 00 Silverado.

/forum/tow-rigs-trailers/181086-2000-silverado-wiring-issue.html
__________________
Don't be "THAT GUY" on the trail.

www.voodoowax.com

Last edited by The Rockslut; 06-23-2006 at 10:49 PM.
The Rockslut is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Old 06-23-2006, 11:06 PM   #3 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Dec 2005
Member # 62837
Location: Peoria Illinois
Posts: 632
Lights on truck work good.

I will check the fusebox under the hood. Is that a total of 3 fuse boxes in this truck now!!
I will let you know if that solves the problem.
__________________
95 tracker, 31's, rear locker & sas waiting on me
Sold-88 Samurai, 104WB, Locked Yotas, 6.5's, 36's
dabomb5756 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 06-23-2006, 11:21 PM   #4 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Feb 2006
Member # 67907
Location: Cuba City Wi
Posts: 2,312
Yep check your underhood fuses, I'll bet your Left turn trailer fuse is blown, then check your trailer wiring to see why it blew.
__________________
The Beepster
[url]http://www.pirate4x4.com/forum/showthread.php?t=727456[/url]
Jeepermat is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Pirate4x4.Com : 4x4 and Off-Road Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

** A VERIFICATION EMAIL IS SENT TO THIS ADDRESS TO COMPLETE REGISTRATION!! **

Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -7. The time now is 07:14 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 ©2011, Crawlability, Inc.