WJ Build on SD Axles - Page 5 - Pirate4x4.Com : 4x4 and Off-Road Forum
 
Pirate4x4.Com : 4x4 and Off-Road Forum  

Go Back   Pirate4x4.Com : 4x4 and Off-Road Forum > Brand Specific Tech > Jeep - Cherokee
Notices

Reply
 
Share LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 04-30-2017, 12:31 PM   #101 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Jan 2006
Member # 66173
Location: Ontario, Canada
Posts: 533
You are using the stock WJ master with the superduty calipers? How is that working out? No volume issues?
__________________
2000 XJ
jonzer12 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 04-30-2017, 08:06 PM   #102 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Feb 2012
Member # 210734
Location: Northern VA
Posts: 250
Quote:
Originally Posted by jonzer12 View Post
You are using the stock WJ master with the superduty calipers? How is that working out? No volume issues?
Yes, using the stock MC and vacuum brake booster. I disconnected lines from the ABS and routed them through an adjustable prop valve - works beautifully. Pedal has good feel, good travel (not high and not to the floor) and prop valve is adjusted so just short of rear wheel lockup during panic stops. I'm satisfied and it's my DD that I drive in commuter traffic. Hell, my wife even drove it to work one day last week (17 miles each way) and didn't complain.
__________________
Too many projects, not enough time! '88 AW150, CJ5, CJ8, Ford GPW, WJ, and a Powerstroke Excursion.
BIGTRUCKNUT is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Old 12-14-2017, 04:45 PM   #103 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Mar 2017
Member # 743057
Posts: 19
I know it is old news, but this photobucket thing is really killing forums as historical references. I am starting a build that I believe is similar to yours, but shit, it is hard to tell with all of the pics missing.
agoge_wj is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
 
Old 12-18-2017, 04:42 PM   #104 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Feb 2012
Member # 210734
Location: Northern VA
Posts: 250
Quote:
Originally Posted by agoge_wj View Post
I know it is old news, but this photobucket thing is really killing forums as historical references. I am starting a build that I believe is similar to yours, but shit, it is hard to tell with all of the pics missing.
I'm still not done but I drive it every day. PM me your e-mail address and I'll send you some pictures. Yeah, I agree, Photobucket can go F themselves.

Ty
__________________
Too many projects, not enough time! '88 AW150, CJ5, CJ8, Ford GPW, WJ, and a Powerstroke Excursion.
BIGTRUCKNUT is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 12-18-2017, 06:18 PM   #105 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Sep 2012
Member # 228758
Posts: 266
I wonder if my 50 will hold up to 42s lol. Well at least until my 60 goes in.

Sent from my SM-G955U using Tapatalk
__________________
An xj that doesn't belong on pirate.
09 Chevy 1500 5.3 six speed.
Luke95 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 12-21-2017, 07:01 PM   #106 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Jul 2012
Member # 224958
Posts: 122
Quote:
Originally Posted by BIGTRUCKNUT View Post
I'm still not done but I drive it every day. PM me your e-mail address and I'll send you some pictures. Yeah, I agree, Photobucket can go F themselves.

Ty
How did you mount the shocks? The top of the lower link mount?
CarolinaCrawler1 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 12-22-2017, 02:50 AM   #107 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Sep 2012
Member # 228758
Posts: 266
Quote:
Originally Posted by CarolinaCrawler1 View Post
How did you mount the shocks? The top of the lower link mount?
I'm mine I mounted them to the lower link arm

Sent from my SM-G955U using Tapatalk
__________________
An xj that doesn't belong on pirate.
09 Chevy 1500 5.3 six speed.
Luke95 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 01-09-2018, 06:04 PM   #108 (permalink)
wanderingmike
Guest
 
Member #
Posts: n/a
Quote:
Originally Posted by BIGTRUCKNUT View Post
I'm still not done but I drive it every day. PM me your e-mail address and I'll send you some pictures. Yeah, I agree, Photobucket can go F themselves.

Ty
Did you ever get the speedometer to work? I have a similar setup to yours-231, 60/10.5 and I've tried the vss on the 231 without luck. Looking for fresh ideas.

Sent from my SM-G900V using Tapatalk
  Reply With Quote Quick reply to this message
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Pirate4x4.Com : 4x4 and Off-Road Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

** A VERIFICATION EMAIL IS SENT TO THIS ADDRESS TO COMPLETE REGISTRATION!! **

Email Address:
Insurance
Please select your insurance company (Optional)

Log-in


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -7. The time now is 07:57 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 ©2011, Crawlability, Inc.
User Alert System provided by Advanced User Tagging (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.