Pirate4x4.Com : 4x4 and Off-Road Forum - Reply to Topic
 
Pirate4x4.Com : 4x4 and Off-Road Forum  

Go Back   Pirate4x4.Com : 4x4 and Off-Road Forum > Brand Specific Tech > Jeep - Non Hardcore > 50" Cree LED Light Bar 27000 lumens
Notices

Thread: 50" Cree LED Light Bar 27000 lumens Reply to Thread
Title:
  
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Pirate4x4.Com : 4x4 and Off-Road Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

** A VERIFICATION EMAIL IS SENT TO THIS ADDRESS TO COMPLETE REGISTRATION!! **

Email Address:
Insurance
Please select your insurance company (Optional)

Log-in


Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
11-04-2013 02:25 PM
A/Ox4 Wasnt even looking for this information, but yes, I have this issue haha. Going to try this fix.
05-13-2013 07:25 PM
PacificNWestJeeper
Quote:
Originally Posted by coachholland View Post
Yup, this stuff... just preferably not chrome.

I'll give it a shot.
Thank you
05-13-2013 04:49 AM
coachholland Yup, this stuff... just preferably not chrome.

05-12-2013 10:07 AM
PacificNWestJeeper
Quote:
Originally Posted by coachholland View Post
Get some door edge molding and put it on the lower fin. Common issue with any of the dual row LED light bars.
Like the plastic channel type and slip it over the bottom fin?
05-12-2013 06:27 AM
coachholland Get some door edge molding and put it on the lower fin. Common issue with any of the dual row LED light bars.
05-11-2013 08:03 PM
PacificNWestJeeper
50" Cree LED Light Bar 27000 lumens

So I have my 50' light bar on.
When I hit about 50 mph the fins on the back of the light cause a whistle affect. These are the cooling fins I am referring to.
Has anyone else had this issue and if so what did you do about it.
I need idea's to correct...
thank you ahead of time for any idea's..
.
.

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 07:18 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 ©2011, Crawlability, Inc.
User Alert System provided by Advanced User Tagging (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.