Pirate4x4.Com : 4x4 and Off-Road Forum - Reply to Topic
 
Pirate4x4.Com : 4x4 and Off-Road Forum  

Go Back   Pirate4x4.Com : 4x4 and Off-Road Forum > General Tech > Shop and Tools > Powermatic 87
Notices

Thread: Powermatic 87 Reply to Thread
Title:
  
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Pirate4x4.Com : 4x4 and Off-Road Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

** A VERIFICATION EMAIL IS SENT TO THIS ADDRESS TO COMPLETE REGISTRATION!! **

Email Address:
Insurance
Please select your insurance company (Optional)

Log-in


Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
01-27-2020 07:56 AM
Scuffy6
Powermatic 87

Hey all! Been ages since I was able to get back here. I hope someone might be able to shed some light on some of my problems....

I'm finally getting around to moving my Powermatic 87 (metal cutting bandsaw) in to my shop and getting it running. Sat for years in storage. After discovering that someone at the school it used to reside in bubba'd a few things I was able to mostly correct for those problems. But I now have a few questions on the High/Low speed shift mechanism- mainly the yolk on the transmission (or would that more correctly be a transfer case?) input shaft and it's adjustment. Also the relationship of said input shaft to a hole that is both conveniently the same size AND located in close proximity.

I can go into more detail if someone happens to be Powermatic savvy.... I've tried looking all over hells half acre for someone who may know a bit about these. So far no luck... I didn't think they were that rare but maybe I am wrong!

And as a side note... last time I was logged in, many moons ago, we were able to post attachments. I see that is no longer kosher. Any recommendations on free hosting sites or a way to link to pictures pertaining to my problems?

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 09:42 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 ©2011, Crawlability, Inc.
User Alert System provided by Advanced User Tagging (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.