Pirate4x4.Com : 4x4 and Off-Road Forum - Reply to Topic
 
Pirate4x4.Com : 4x4 and Off-Road Forum  

Go Back   Pirate4x4.Com : 4x4 and Off-Road Forum > General Tech > General 4x4 Discussion > ford box...west texas ram... hose routing???!!!
Notices

Thread: ford box...west texas ram... hose routing???!!! Reply to Thread
Title:
  
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Pirate4x4.Com : 4x4 and Off-Road Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

** A VERIFICATION EMAIL IS SENT TO THIS ADDRESS TO COMPLETE REGISTRATION!! **

Email Address:
Insurance
Please select your insurance company (Optional)

Log-in


Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
09-25-2006 01:36 PM
Sillyneck nope no chance. make tabs, mount it, relocate the drag link onto the axle by creating a 1" thick bung welded to the tie rod. route lines through some trick holes in the up 4 link mount. shorten the drag link......BUT NOOOOOOOOOOOOOOOOOO I AM NOT GOOD ENOUGH TO GET THIS FAGGOT TO BLOW OUT THE AIR AND JUST FUNCTION NORMALLY IN SOCIETY.

I don't do diffs
I don't change fluids
I don't add fluids to things
I don't wire stuff.

I PLAY WITH NICE CLEAN METAL....CREATE THINGS.....MODIFY SHIT. I don't play in f-cking oil all day. I'm sending it home w/ out this sh~t working. It's probably just the pump being a cunthole

Sorry kevin if you're reading this, but I've wasted 5 hours of my life trying to get this to work. It's worth no amount of money in the world to bathe in atf all day.
09-25-2006 12:54 PM
peesalot 22 min later ,..... is it working ?
makes me think twice about hooking up the ram assist.
09-25-2006 12:23 PM
Sillyneck this is the most thing I've ever dealt with on a vehicle. You'd think 9 hrs later I'd be done bleeding it and it would function 1/2 way normal. no chance of that. it's still burping and queefing fluid ever time it gets a chance.
09-25-2006 11:31 AM
Sillyneck f-ck. I got the right f-cking routing the 1st time... I hate this crap
09-25-2006 10:50 AM
Sillyneck
ford box...west texas ram... hose routing???!!!

okay.....I'm working with a 3 bolt outside of the frame mounted f150 box. the spur has been changed so the pitman arm can work pointing to the back of the truck (traditional).

so the box is tapped on the driver's side of the box and the passenger side of the box. which line goes to which part of the ram. I'll define it as the hole closest to the shaft....versus the hole not close to the shaft LOL

it has a west texas ram....

I've never had a problem setting this stuff up. I'm losing time and money fooling around w/ it....I've tried the two different ways it can go and haven't made any progress bleeding it so I want to make sure it's right before I wasted any more time or fluid or oil sweep.

this is why I am a fabricator and not a general mechanic

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 02:34 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 ©2011, Crawlability, Inc.
User Alert System provided by Advanced User Tagging (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.