Pirate 4x4 banner

1 - 5 of 5 Posts

·
Registered
Joined
·
35 Posts
Discussion Starter #1
ARBs were working just fine, now I can't get the air to discharge or maybe the compressor to come on. I am leaning toward the compressor not coming on due to that I am not currently locked. Anyone had this problem. Going wheelin this weekend, must have lockers.... help.
 

·
Registered
Joined
·
1,857 Posts
Well the first thing you need to do is determine exactly what the problem is(either compressor not turning on or air not getting to the lockers). If the compressor is not coming on the first thing I would check is the fuse. If the fuse is good check the switch. If the switch is good run a hot wire from the battery to the compressor to verify it is good. If it is good then you need to check the wiring.
If the problem is air not getting to the lockers the first thing to check is whether the compressor is building pressure. if the compressor is working check the plastic line that runs to the diff's.
 

·
Registered
Joined
·
1,857 Posts
also meant to ask where you wheel around Broken Arrow and if their are any places around Claremore to wheel.

Thanks Russel L McCroskey
hy_desert_4wheeler.
 

·
Registered
Joined
·
35 Posts
Discussion Starter #4
Looks like a false alarm.... snagged some wires and everything started working. Wished I hadn't spent so much time troubleshooting. Thanks to all...
 

·
Registered
Joined
·
22 Posts
WFO4ME, what part of Broken Arrow do you live in. That is where I grew up and went to school. <IMG SRC="smilies/biggrin.gif" border="0"> I may be up there in the next few weeks. We might have to get together for some wheeling and <IMG SRC="smilies/beer.gif" border="0">
 
1 - 5 of 5 Posts
Top