Pirate 4x4 banner
1 - 2 of 2 Posts

·
Registered
Joined
·
478 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Well, i have a major dilema here. I was installing a new a/c compressor, when my wrench touched the pos. side of the battery. I know you're saying the battery should have been disco'd but, hey i didnt want the job to take 2min longer.. anyhoo.. of course a little arc.. and no big deal right <IMG SRC="smilies/question.gif" border="0"> hehehehe i wish. I immediately tried to start the rig, and no worky. So the first thing i did was disco the battery and re-connected it. Now the truck starts. Now here is the major problem. All electrical under the hood is acting weird. My eletrical works fine inside the cab, such as radio, cig lighter, dash lights, everything. Everything under the hood is dead, such as ARB comp, aux fan switch, and a/c compressor. I checked all fuses in the fuse block under the hood and under the dash, NONE ARE BLOWN.

I took the cherokee to a electrical shop today, and they didn't have time to look at it.. but said that it sounds like a FUESABLE LINK in the battery line has been blown <IMG SRC="smilies/question.gif" border="0"> Does anyone know where this is located <IMG SRC="smilies/question.gif" border="0"> or if there is such an item <IMG SRC="smilies/question.gif" border="0">

Any ideas <IMG SRC="smilies/question.gif" border="0"> <IMG SRC="smilies/idea.gif" border="0">
Reverse Polarity <IMG SRC="smilies/question.gif" border="0">

Thanks for any help. <IMG SRC="smilies/smile.gif" border="0">
 
1 - 2 of 2 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top