Pirate 4x4 banner

1 - 11 of 11 Posts

·
Registered
Joined
·
167 Posts
Discussion Starter #1
I have a 10 bolt chevy front axle in my truck, I had sears allign it (toe) with the stock tires I had because the arms would go over the 40's, I have hy steer on it with no stabilizer and Im running 40" michey Thompsons. When I get going down the road and Im in 4th gear and I hit a bump or anyhting it jsut starts shakeing bad and the steering whell start to go back and fourth like its out of alignment. Whjat the fuck is going on??
 

·
Registered
Joined
·
386 Posts
<FONT COLOR="Red"> Because it's a "wascally wabbit".. <IMG SRC="smilies/biggrin.gif" border="0"> <IMG SRC="smilies/biggrin.gif" border="0"> <IMG SRC="smilies/biggrin.gif" border="0">
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
....j/k <IMG SRC="smilies/laughing.gif" border="0">- put the stabilizer on it..
</FONT c>
 

·
Registered
Joined
·
439 Posts
I agree, start with a stabilizer and go from there. I dont have a stabilizer on my 44 front but I dont drive over 40 mph, hell, I dont drive of 25 for that matter....
 

·
Registered
Joined
·
692 Posts
Mine does the same but with out hitting a bump just driving. Good luck I will check back to see what is said.
Steve
 

·
Registered
Joined
·
167 Posts
Discussion Starter #5
Thank you, I will try the stablizer and see what happens.
 

·
Registered
Joined
·
3,010 Posts
i put a new bigger one on mine and it made a ton of difference!

put a new stabilizer on! <IMG SRC="smilies/idea.gif" border="0"> <IMG SRC="smilies/idea.gif" border="0"> <IMG SRC="smilies/idea.gif" border="0">
 

·
Registered
Joined
·
5,815 Posts
On my 85 Toy front axle, it was bad king pin bearings.
 

·
Registered
Joined
·
12,996 Posts
<font color="yellow">
Your muffler bearings are shot.
<IMG SRC="smilies/laughing.gif" border="0"> <IMG SRC="smilies/idea.gif" border="0"> <IMG SRC="smilies/laughing.gif" border="0"> <IMG SRC="smilies/idea.gif" border="0"></font>

[ 09-21-2001: Message edited by: MasterYota ]
 
1 - 11 of 11 Posts
Top