Pirate 4x4 banner

1 - 14 of 14 Posts

·
Registered
Joined
·
1,365 Posts
Discussion Starter #1
Can I have detailed info on how to solve this problem it has been like this and I would like to put on an auto start for the winter? Thank
 

·
Registered
Joined
·
81 Posts
well what is it???? what type of motor.....can I have a detailed description so I can give you a detailed answer <IMG SRC="smilies/question.gif" border="0"> <IMG SRC="smilies/question.gif" border="0">
 

·
Registered
Joined
·
1,365 Posts
Discussion Starter #3
<IMG SRC="smilies/rolleyes.gif" border="0"> Good point, 86 4rnr 22re Auto <IMG SRC="smilies/bounce.gif" border="0"> <IMG SRC="smilies/bounce2.gif" border="0"> Really Fast and Powerful!!! <IMG SRC="smilies/bounce.gif" border="0"> <IMG SRC="smilies/bounce2.gif" border="0">
 

·
Registered
Joined
·
81 Posts
I'm looking it up for you, but first are you sure your cold start injector is working? not sure if you are haveing trouble with it idleing cold....
 

·
Registered
Joined
·
81 Posts
sorry about the photo copies, but it was the best way to illustrate the whole deal. I hope that helps. also the info came out of "Haynes manual 92075"
 

·
Registered
Joined
·
196 Posts
Wow Screwball, that is pretty cool. I'd not seen that.

When my 85 had that problem, it was the "Aux air valve," I think the info that ScrewBall has posted will do the trick.
 

·
Registered
Joined
·
81 Posts
Originally posted by 4wd Wolf:
<STRONG>Wow Screwball, that is pretty cool. I'd not seen that.

When my 85 had that problem, it was the "Aux air valve," I think the info that ScrewBall has posted will do the trick.</STRONG>
THANKS!

LOL! not bad for a "Newbie" eh....WERD!
 

·
Registered
Joined
·
1,365 Posts
Discussion Starter #9
Thanks for the info ScrewBall!
 

·
Registered
Joined
·
1,365 Posts
Discussion Starter #10
ScrewBall, could you email me the info. My printer doesn't want to print it off. tks
[email protected]
 

·
Registered
Joined
·
692 Posts
I have the same problem with a 83 22r carb MT. Screwball got anything on that?
Thanks
Steve
 

·
Registered
Joined
·
81 Posts
Originally posted by overeasy:
<STRONG>I have the same problem with a 83 22r carb MT. Screwball got anything on that?
Thanks
Steve</STRONG>
thats easy!...LOL



if that doesn't work check the choke opener diaphragm and the fast idle linkage

[ 09-25-2001: Message edited by: SCREWBALL ]

[ 09-25-2001: Message edited by: SCREWBALL ]
 
1 - 14 of 14 Posts
Top